Schakel navigatie

Jeroen Dubbeldam

Jeroen Dubbeldam

Jeroen Dubbeldam

Jeroen Dubbeldam is zowel binnen als buiten de paardensport een bekende naam, dit door prestigeuze prijzen dij hij de afgelopen jaren gewonnen heeft. Jeroen was in 2014 de koning van het wereldkampioenschap springen in Frankrijk. Met individueel en teamgoud bij het springen was de Olympisch kampioen van Sydney 2000 ook nu weer ongenaakbaar. Als toetje was Dubbeldam met zijn paard Zenith SFN ook deel van het team dat de prestigieuze Nations Cup in Barcelona won.
In 2015 deed Dubbeldam deze prestatie nog eens dunnetjes over tijdens het EK Springen in het Duitse Aken. Ook hier pakte hij samen met het Nederlandse team goud tijdens de landenwedstrijd en ook in de individuele strijd wist hij als enige de lei 5(!) maal schoon te houden! Het resultaat was twee gouden plakken en dit betekent dat Jeroen Dubbeldam nu alle grote, prestigieuze prijzen heeft gewonnen die er te winnen zijn.

Roelofsen Horse Trucks heeft zich als hoofdsponsor aan Jeroen verbonden en daarnaast rijdt Jeroen de merrie Gioia van het Neerenbosch en Eldorado S van Stal Roelofsen.