Schakel navigatie

Dominique Nijhof-Roelofsen

Dominique Nijhof-Roelofsen

Dominique Nijhof-Roelofsen

Voor Dominique Nijhof-Roelofsen (geboren op 2 januari 1990) zijn de paarden een grote passie. Ze is begonnen met rijden toen zij zes jaar oud was en inmiddels is het een uit de hand gelopen hobby geworden. Dominique brengt veel tijd door op de mooie accommodatie in Raalte waar het zowel voor de ruiters als voor de paarden goed vertoeven is. In haar jeugd heeft ze op verscheidene NK’s en EK’s gestreden en dit heeft geresulteerd in mooie resultaten:

– EK pony’s 2005 Pratoni del vivaro: Italië team goud, individueel vierde plaats
– NK junioren 2007 Hoofddorp: zilver
– NK junioren 2008 Hoofddorp: goud
– EK Young Riders 2011 Comporta Portuga:  zesde plaats

Dominique heeft de dagelijkse leiding over Stal Roelofsen en rijdt verschillende paarden, van jonge paarden tot internationale paarden. Zij zorgt ervoor dat alle paarden op stal de juiste trainingen en verzorging krijgen die zij nodig hebben om zich goed te ontwikkelen.

Dominique is gedreven om mooie resultaten te boeken met haar paarden en daarvoor traint zij wekelijks met verschillende trainers. Dominique is van mening; ‘Om het beste uit jezelf te halen, moet je breder kijken dan alleen het trainen van je paard’. In navolging hiervan vind je haar dus ook in de sportschool, om fit en gezond te blijven.